SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2024 18:06

Erdoğan’ın açtığı aile parkı otopark oldu!

17 Ağustos Marmara Depremi sonrasında Akyazı’nın kalbinde yapılan ve dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Aile Parkı’nı Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan araç parkına çevirdi.

Erdoğan’ın açtığı aile parkı otopark oldu!

NELER OLMUŞTU!
17 Ağustos Marmara Depremi sonrasında Sakarya büyük yıkım yaşadı. Yaşanan yıkım sonrasında sosyal yaşamın hayata geçirilmesi kapsamında Sakarya’nın birçok ilçesinde kültürel ve sosyal anlamda çalışmalar başladı. Dönemin Akyazı Belediye Başkanı Recep Yıldırım enkaz altında kalan Sakarya’da örnek bir hamle yaptı ve ilçenin merkezine yeşiller içinde bir park kazandırdı.

ERDOĞAN KESTİ
Akyazı Belediyesi tarafından yapılan Aile Parkı’nın kurdelesini ise dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek gibi bir çok isim katıldığı görende bizzat Erdoğan ‘hayırlı olsun’ dileğiyle kesti. Bir firma tarafından kiralanan ve günümüze kadar Merkez Aile Parkı olarak hizmet veren parkın kiralama ücreti bitince olanlar oldu. Yeşillikler içinde, kuş seslerinin cıvıltısı içinde çocukların ve ailelerin gönlünce vakit geçirdiği Aile Parkı bakımsızlıktan çürümeye başladı. Çürütmeyle birlikte parkın onarımı yerine daha kolay bir yol seçildi.

C8A361D4 F96A 45Be 9468 935C5B71Ec14

AİLE PARKI OTOPARK OLDU
17 Ağustos depreminde büyük zorluklarla dönemin başkanı Recep Yıldırım’ın yaptırdığı, dönemin Başbakanı Erdoğan’ın “94 ruhuyla kazandığımız ve hizmet ettiğimiz belediyeler deprem bölgesinde halkımıza moral verecek, dinlenecek ve çocukların eğleneceği parkları çok şükür inşa ediyor. Akyazı’mıza hayırlı olsun” sözleriyle kurdelesini kestiği Aile Parkı yerini otoparka bıraktı. Akyazı halkının büyük tepki gösterdiği bu değişikliğe halen tepki sürerken, vatandaşlar, “Aile parkıydı şimdi otopark oldu. Yaparsa Bilal Başkan yapar” diyerek tepkilerini dile getirdi.

6Ff9Fbf2 F75C 4219 A8C8 717C6B79563A

EditörEditör