YEREL
Giriş Tarihi : 31-08-2023 17:14

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül’den SATSO’ya iade-i ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan; Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül’ü konuk ettiler.

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül’den SATSO’ya iade-i ziyaret

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Meclis Başkanı Erdem Ercan’a iade-i ziyarette bulundu.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ; “Rahmi Başkanımıza ziyareti için teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle Rahmetli Fevzi Kılıç’ı bir kez daha rahmetle anıyorum.

Rahmi Başkanımız devraldığı bu önemli görevi başarıyla ifa edeceğine inanıyorum.  SATSO olarak belediyelerimizin hizmet paydaşı olarak şehrimize yönelik çalışmalar gerçekleştirmeye ve bununla ilgili projeleri de birlikte hayata geçirip şehrimizin ekonomik yönden kalkınması adına hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Meclis Başkanı Erdem Ercan; “Rahmi Başkanımıza bir kez daha yeni görevinde başarılar diliyor ve rahmetli Başkanımız Fevzi Kılıç’a da Allah’tan rahmet diliyorum. Merkez ilçelerimizden olan Erenler’in önemi şehrimiz için büyük. Birçok üyemiz bu ilçemizde faaliyet gösteriyor. Rahmi Başkanımız da büyük bir sorumluluğa sahip. Bu görevi layığıyla yürüteceğini biliyoruz.” diye konuştu.

SATSO Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül ise; “Akgün ve Erdem Başkanımıza nazik misafirperverliği için teşekkür ediyor; baş sağlığı dilekleri için de şükranlarımı sunuyorum. Rahmetli Başkanımız Fevzi Kılıç yıllardır Erenler için canla başla çalışmıştır. Şimdi bu mirası bizler devralarak halkımıza güzel hizmetler vermek için çabalıyoruz. SATSO’muz da şehrimizin en büyük sivil toplum kuruluşu. Kendisinin paydaşlığı ve iş birliği bizler için çok önemli. Belediyemizin üzerine düşen ve şehrimizin çıkarına olacak her konuda birlikte yol almaya hazırız.” dedi.

AdminAdmin