YEREL
Giriş Tarihi : 26-01-2024 14:31

Erenler Dilmen Mahallesi'nde 2. Etap Çalışmaları Tamamlandı:

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, Dilmen Mahallesi'nde gerçekleştirilen 2. Etap Alt ve Üstyapı çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Şengül, yaptığı açıklamada, SASKİ'nin alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra, 2 cadde ve 10 sokakta 7 bin ton asfalt ile cadde ve sokakları baştan sona yenilediklerini belirtti.

Erenler Dilmen Mahallesi'nde 2. Etap Çalışmaları Tamamlandı:

Başkan Şengül, Dilmen Mahallesi'ndeki alt ve üstyapı atağının devam ettiğini ifade ederek, "1. Etabında 2 caddemizi ve 26 sokağımızı altyapısı ile yenilediğimiz ve devamında 10 bin ton asfalt serdiğimiz Dilmen Mahallemizde, 2. Etap çalışmalarımızda da sona geldik. SASKİ'nin önceki altyapı çalışmalarını tamamlamasının ardından, biz de 7 bin ton asfalt ile 2 cadde ve 10 sokağımızı baştan sona yeniledik. Bu çalışmaların Dilmen Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Thumbnail Di̇lmen Mahallesi̇nde 2. Etap Tamamlandi (4)

Erenler Belediyesi'nin ilçe genelindeki çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Başkan Şengül, mahalle sakinlerine daha iyi bir yaşam alanı sunmak adına alt ve üstyapı projelerini titizlikle sürdürdüklerini ifade etti.

Di̇lmen Mahallesi̇nde 2. Etap Tamamlandi (6)

EditörEditör