SİYASET
Giriş Tarihi : 08-02-2024 11:42

Erenler'de Gençler Başkan Şengül ile Buluştu!

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, AK Parti Erenler İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programda gençlerle bir araya geldi. Soru-cevap formatında gerçekleşen programda Şengül, gençlerin sorularını yanıtladı ve Erenler için projelerini anlattı.

Erenler'de Gençler Başkan Şengül ile Buluştu!

Erenler'de heyecan verici bir buluşma gerçekleşti! AK Parti Erenler İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen programda Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül ve gençler bir araya geldi.

Soru-cevap formatında gerçekleşen programda Başkan Şengül, gençlerin Erenler ile ilgili merak ettiği her soruyu yanıtladı. Eğitimden spora, kültürden sanata kadar birçok alanda projelerini anlatan Şengül, gençlerin fikirlerini de dinledi.

Başkan Şengül Gençlerle Bi̇r Araya Geldi̇ (3)

Programda Erenler'in geleceği için fikir alışverişinde bulunuldu. Gençlerin Erenler'e dair isteklerini ve projelerini dinleyen Başkan Şengül, "Bize inanan, güvenen gençlerimizi asla mahcup etmeyeceğiz. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun inşallah" dedi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği programda AK Parti Erenler İlçe Başkanı Ömer Barik, İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Armağan, meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer de yer aldı.

Başkan Şengül, katılımlarından dolayı tüm gençlere ve partililere teşekkür etti.

Başkan Şengül Gençlerle Bi̇r Araya Geldi̇ (2)

EditörEditör