SİYASET
Giriş Tarihi : 05-02-2024 13:16

Erenler'de Seçim Heyecanı Dorukta! Şengül: "Her Sokağında Anılarım Var"

Erenler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Erenler Belediye Başkan Adayı Rahmi Şengül, Erenler'de seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vefa ziyaretleri, SKM ile buluşma ve partililerle bir araya gelme programları ile Erenler'de seçim heyecanı dorukta.

Erenler'de Seçim Heyecanı Dorukta! Şengül:

Vefa Ziyaretleri ile Başladı

Erenler'in vefat eden başkanları Fevzi Kılıç, Nazım Yıldırım ve Murat Soğancıoğlu'nu kabirleri başında anan Şengül, akabinde okul arkadaşı olan Şehit Yaşar Güller'i de kabri başında ziyaret etti. Başkan Şengül'e başkan yardımcıları ve AK Parti ilçe yöneticileri de eşlik etti.

SKM ile Bir Araya Geldi

Düzenli olarak teşkilat mensupları ile bir araya gelen Başkan Şengül, Erenler İlçe Teşkilatında Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret ederek, partililer ile bir araya geldi. Başkan Şengül, "SKM ekibimiz ve tüm kademelerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Thumbnail “Erenler’i̇n Her Sokağinda Animiz Var” (12)

Birlik ve Beraberlik Mesajı

AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayları, SKM ekibi ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Başkan Şengül, "Her zaman birlikten, beraberlikten ve kardeşlikten yana olduk, olmayada devam edeceğiz. Her bir dava arkadaşıma davetimize katılımlarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, birliğimizin daim olmasını diliyorum" dedi.

“Erenler’i̇n Her Sokağinda Animiz Var” (8)

"Bize İnananları Mahcup Etmeyeceğiz"

Seçim çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini vurgulayan Başkan Şengül, "Söz veriyoruz ki; 31 Mart akşamına kadar teşkilatımız ile birlikte zaman kavramı gözetmeksizin sokak sokak, kapı kapı gezecek ve ardından 1 Nisan itibariyle Cumhur İttifakı Belediyesi olarak bizlere inananları mahcup etmeyeceğiz. Rabbime; doğup büyüdüğüm, her sokağında ayrı ayrı anılarımın olduğu Erenler’imize hizmet etme şansı verdiği için hamdediyor, şükrediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

EditörEditör