SPOR
Giriş Tarihi : 15-02-2024 13:33

Erenlerspor'un Yıldız Oyuncusu Berat Beriş 18 Yaşına Bastı!

Erenlerspor U17 takımının kaptanı ve yıldız oyuncusu Berat Beriş, 18. yaş gününü unutulmaz bir şekilde kutladı. Ada Futbol Kulübü ile oynanan U17 Ligi maçının ardından gerçekleştirilen sürpriz kutlamada Beriş, arkadaşları ve antrenörleri tarafından yalnız bırakılmadı.

Erenlerspor'un Yıldız Oyuncusu Berat Beriş 18 Yaşına Bastı!

Maç Sonrası Pasta Kesimi:

Erenlerspor'un kazandığı maçın ardından, sahanın yıldızı Berat Beriş için pasta kesildi. 2007 doğumlu Beriş, mumlarını üfledikten sonra pastasını takım arkadaşları ve antrenörleriyle paylaştı.

Teknik Heyetten Tebrikler:

Beriş'in 18. yaşına girmesi nedeniyle ilk tebriği antrenörü Kadir Demir'den aldı. Demir, Beriş'e yeni yaşında mutluluklar ve başarılar diledi. Beriş, sürpriz kutlama için takım arkadaşlarına ve hocalarına teşekkür etti.

Rakip Takımdan da Tebrik:

Sürpriz pasta kutlaması, rakip takım Ada Futbol Kulübü'nün teknik heyeti ve oyuncuları tarafından da takdirle karşılandı. Beriş'e yeni yaşında mutluluklar dileyen rakip takım oyuncuları, Beriş'in yeteneğini ve sporcu kişiliğini övdüler.

Beriş'in Başarılı Sezonu:

Bu sezon U17 ve U18 kategorilerinde 20 maça çıkan Berat Beriş, 13 gol atmanın yanı sıra 19 golün de asistini yaptı. Beriş'in performansı, onu Erenlerspor'un en önemli oyuncularından biri haline getiriyor.

I M G 6730

EditörEditör