Asayiş
Giriş Tarihi : 07-02-2024 12:48

Erzurum'da Dehşet Anları! Yol Açma Çalışması Yapan İş Makinesi Çığ Altında Kaldı

Erzurum'da çığ düşmesi sonucu bir iş makinesi uçuruma sürüklendi. Yol açma çalışması yapan iş makinesi operatörü yaralı kurtarıldı. Korkunç kaza Erzurum'da yaşandı. Çığ tehlikesi nedeniyle bölgeye giriş çıkışlar yasaklandı

 Erzurum'da Dehşet Anları! Yol Açma Çalışması Yapan İş Makinesi Çığ Altında Kaldı

Erzurum'un Aziziye ilçesinde yol açma çalışmaları sırasında bir iş makinesi, çığ düşmesi sonucu 80 metrelik uçuruma sürüklendi. İş makinesi operatörü Yusuf Buçuğa (39), ekipler tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Erzurum'da çığ düşen iş makinesi 80 metrelik uçuruma sürüklendi - Son Dakika

Olay 7 Şubat 2024 tarihinde saat 10.00 sıralarında Aziziye ilçesinin Başkurtdere mevkisinde meydana geldi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde görevli Yusuf Buçuğa, iş makinesiyle karla kaplı bir yolu açmaya çalışırken bir anda dağdan çığ düştü. Tonlarca kar kütlesi, iş makinesini önüne katıp 80 metrelik uçuruma sürükledi.

Çığ düşmesi sonucu iş makinesi altında kalan Buçuğa, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu yaralı olarak kurtarıldı. Sedyeye konulan Buçuğa, 80 metre yukarıdaki yolda bekleyen ambulansa taşındı. Hastaneye kaldırılan Buçuğa'nın ayaklarında kırık olduğu belirtildi.

Yaşanan bu olay bölgede büyük paniğe neden oldu. Çığ tehlikesi nedeniyle bölgeye giriş çıkışlar bir süreliğine yasaklandı.

Üzerine çığ düşen iş makinesinin operatörü yaralandı - Son Dakika Ekran  Haber

EditörEditör