GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 17:26

Esenyurt'ta Bir Garip Olay!

Esenyurt'ta ilginç bir yaşandı. İddiaya göre, ikamet süresi dolan yabancı uyruklu bir şahıs polisten kaçarken dereye atladı. Saatlerce derede mahsur kalan şahıs, ekiplere su sıçratarak kaçmaya çalışsa da uzun süren çalışmanın ardından yakalanarak ambulansa alındı. Yaşanan o anlar ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

Esenyurt'ta Bir Garip Olay!

İstanbul'da, sokakta polis ekiplerinden kaçmaya çalışan bir şüpheli, dramatik bir olayın ortasına düştü. Olay, kovalamacanın ardından Haramidere'ye atlayan ve dere sularına kapılan bir yabancı uyruklu şahsın çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildiği anlarla yaşandı. Şüphelinin dereye atlamasıyla başlayan mücadele, saatlerce sürdü ve yer yer gergin anlara sahne oldu. İşte, İstanbul'da yaşanan olayın detayları:

Olay, bir yabancı uyruklu şahsın, bilinmeyen bir nedenden dolayı sokakta polis ekiplerinden kaçmaya çalışmasıyla başladı. Şüpheli, uzun süren bir kovalamacanın ardından Haramidere isimli bir dereye atladı. Ancak, köprünün üzerine çıktığında suyun derinleştiğini fark eden şahıs, dere sularında mahsur kaldı.

Derede mahsur kalan şüpheli, kendi kendine dans etmeye başladı ve ardından kitap açarak okumaya başladı. Olay yerine çağrılan polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, şahsı kurtarmak için seferber oldu. Ancak, şüpheli merdivene çıkmayı reddederek saatlerce dere sularında bekledi.

İstanbul İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma (İSAK) ekipleri, şahsı kurtarmak için uzun süren bir müdahale gerçekleştirdi. Ancak şüpheli, ekiplere su sıçratarak kaçmaya çalıştı. Sonunda, uzun çabalardan sonra şüpheli yakalandı ve ambulansa alınarak götürüldü.

Olayı gören görgü tanıklarından Berat Sıvacı, şüphelinin yakalanmasının ardından şunları söyledi: "Yabancı bir şahıs polislerden kaçmak için dereye atladı. Saat 16.00 sıralarında atladı. Saat 20.00 sıralarında ise yakalayıp götürdüler. Biz durumu polise ihbar ettik. Daha sonra itfaiye ve ambulans da geldi. 4 saatlik çalışmanın ardından şahsı yakalayıp götürdüler."

Yaşanan bu olay, sokakta polis ekiplerinden kaçan bir şüphelinin trajikomik serüvenine dönüştü ve çevredeki vatandaşlar tarafından endişeyle izlendi.

EditörEditör