Asayiş
Giriş Tarihi : 12-03-2024 16:29

Eşini bıçaklayarak öldürdü, intihar ederken polisler ipten aldı

Antalya'da tartıştığı eşini bıçaklayarak öldüren V.A., cinayetin ardından kendisini banyoya kilitleyerek intihara kalkıştı. Polis ekipleri tarafından son anda kurtarılan şahıs ifadesinde, kıskançlık ve maddi anlaşmazlık yüzünden tartıştıklarını söyledi.

Eşini bıçaklayarak öldürdü, intihar ederken polisler ipten aldı

Antalya'da uzaklaştırması olan koca, kıskançlık ve maddi anlaşmazlık yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada karısını boynundan bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası kendini banyoda asan kocayı, polis ekipleri son anda kurtardı.

 

Olay, gece saatlerinde Kepez ilçesi Varsak Aktoprak Mahallesi'ndeki bir apartmandaki dairede yaşandı. Hakkında 1 aylık uzaklaştırması bulunan V.A. (51), evdeyken Antika A. (52) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine V. A., elindeki bıçakla eşi Antika A.'yı boynundan bıçaklayarak öldürdü. Ardından banyoya geçip kapıyı kilitleyen V.A., kendini asmaya kalkıştı. Sesleri duyan vatandaşlar ve annelerini kanlar içinde gören evdeki iki çocuğu durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ekibi ve çok sayıda polis sevk edildi.

POLİSLER SON ANDA KURTARDI

Belirtilen adrese gelen polis, eve girerek banyoya kendini kilitleyen V.A.'yı ipten son anda kurtarırken, sağlık ekipleri de yerde kanlar içerisinde yatan Antika A.'nın hayatını kaybettiğini belirledi. V.A., polis ve sağlık ekipleriyle beraber hastaneye kaldırıldı.

TARTIŞMANIN SEBEBİ KISKANÇLIK VE MADDİ ANLAŞMAZLIK

Cinayet şüphelisinin polislere verdiği sözlü ifadede, kıskançlık ve maddi anlaşmazlık yüzünden tartıştıklarını söylediği öğrenildi. Talihsiz kadının cansız bedeni ise olay yeri inceleme çalışması ve savcı incelemesi ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Ekiplerin cinayetle ilgili araştırması sürüyor.

Eşini bıçaklayarak öldürdü, intihar ederken polisler ipten aldı

AdminAdmin