YEREL
Giriş Tarihi : 23-12-2023 13:47

Eşiyle tartışan komşusunu silahla vurmuştu! Kavganın sebebi 'battaniye' çıktı

Geyve ilçesinde eşi ile tartıştığını gördüğü komşusunu, evinden aldığı silahla vurdu. Hastaneye kaldırılan yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kavganın sebebi ise 'battaniye' çıktı. İşte ayrıntılar...

Eşiyle tartışan komşusunu silahla vurmuştu! Kavganın sebebi 'battaniye' çıktı

Sakarya'nın Geyve ilçesine bağlı Çeltikler Mahallesinde gece saatlerinde yaşanan ve 1 kişinin silahla vurularak ağır yaralandığı kavga haber ajansları tarafından "Eşiyle tartışan komşusunu silahla vurdu" şeklinde servis edildi. Olayın sebebinin "battaniye" olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre olay cumartesi akşamının geç saatlerinde Geyve Çeltikler Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre L.D'nin eşinin alt komşuları S.K’nin camını kapatacak şekilde evlerinin bahçesine asması sonucu S.K. ile L.D.'nin eşi arasında tartışma çıktı.

Olaya müdahale eden L.D. ve S.K yumruklu kavgaya tutuştular. Kavga sonrası evinden silahı alan L.D. komşusu S.K'yi yakın mesafeden iki el ateş ederek karnından ve kasığından vurdu. Kanlar içinde kalan S.K. olay yerine çağrılan 112 ambulans ile Geyve Devlet Hastanesine kaldırılırken, S.K'yi vuran L.D ise olay yerinden silahı ile birlikte kaçtı.

Olayda ağır yaralanan ve Geyve Devlet Hastanesine kaldırılan S.K. burada yapılan müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hastanede tedavisi yapıldıktan sonra yoğun bakıma alınan S.K’nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
Geyve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri komşusunu vurup olay yerinde kaçan L.D.yi yakalamak için çalışma başlattı.

EditörEditör