SİYASET
Giriş Tarihi : 15-04-2024 14:56

Eski başkan Ahmet Soğuk seçim sonrası sessizliğini bozdu: Hezimetin sorumluları...

Ferizli Belediyesi'nin eski AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, ilçede yapılan seçimin ardından sessizliğini bozarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çeken Soğuk, ilçede seçimin kaybedilmesinin sorumlusu olarak Milletvekili Ali İnci, İl Başkanı Yunus Tever ve İlçe Başkanı Ramazan Serhoş olduğunu iddia etti.

Eski başkan Ahmet Soğuk seçim sonrası sessizliğini bozdu: Hezimetin sorumluları...

Ferizli Belediyesi'nin eski AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, ilçede yapılan seçimin ardından sessizliğini bozarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Soğuk, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, seçimlerin kaybedilmesinde Milletvekili Ali İnci, İl Başkanı Yunus Tever ve İlçe Başkanı Ramazan Serhoş'u suçlarken, Milletvekili Lütfi Bayraktar’ın Ali İhsan Yavuz ile ilgili açıklamasına ise destek verdi.

Soğuk, açıklamasında şunları kaydetti:

“Sayın Sakarya milletvekilimiz Lütfü Bayraktar, sanki Sakarya’da bu seçim sonuçlarının tek sebebi Ali İhsan Yavuz mu diye atmış olduğu tweet Sakarya gündemine bomba gibi düşmüştü.Oysaki Sayın Bayraktar  Sakarya’daki bütün aday çalışmalarını  birlikte yaptıklarını  başarının da başarısızlığında hepimizin olduğu konusunu ortaya koymuştu. Kamuoyunda konuşulan bu gündemlerle alakalı tabii ki benim penceremden bakıldığında da Lütfü Bayraktar’a şu noktada katılıyorum. Yani, başarısızlıksa ki, kısmen katıldığında söyleyerek bunun yalnızca sebebinin Ali İhsan Yavuz beyin olmadığını haklı bir şekilde dile getirmiştir. Mesela Ferizli’den bir örnek verebilirim.

Ferizli de bende yerel seçimlerde  aday adayı olmuştum. Dolayısıyla süreç içerisinde temayül yoklamaları  ve kamuoyu yoklamaları yapıldı. Bana göre anketlerde ve kamuoyunda bayağı bir önde çıkmama rağmen, özellikle  İlçe başkanı,  il başkanı, hele hele sayın milletvekilimiz Ali İnci beyefendinin anketlerde önde olduğumu bildiği halde Ferizli’nin kendi sezim bölgesi olmamasına rağmen  olağanüstü gayret göstererek nedendir bilinmez!!!.

Benim aday olmama şiddetle karşı çıktılar ve etkilide oldular. Sonuç zaten ortada!

Bana göre de Sayın milletvekilimiz lütfü Bayraktar’ın ortaya koymuş olduğu tezin doğru olduğuna, sürecin tarafı ve yaşayan birisi  olarak katılıyor ve de inanıyorum.

Kamuoyuna duyurulur..!"

AdminAdmin