YEREL
Giriş Tarihi : 03-11-2023 14:47

Eski Sakaryasporlu futbolcu rakibimiz oldu

Bir dönem Sakaryaspor forması giyen İrfan Buz, bu akşam Astor Enerji Şanlıurfaspor'un başında rakip takımın teknik direktörü olarak karşımıza çıkacak. Eski takımına karşı sahaya çıkacak başarılı teknik adam farklı bir heyecan yaşayacak.

Eski Sakaryasporlu futbolcu rakibimiz oldu

SAKARYASPOR'DA OYNADI 

Trendyol 1.Lig'de zirve takibini sürdüren temsilcimiz Sakaryaspor, ligin 11.Haftasında bu akşam Astor Enerji Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'ndaki haftanın açılış maçı saat 20.00'da başlayacak. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Astor Enerji Şanlıurfaspor takımını bir dönem Sakaryaspor forması giyen İrfan Buz çalıştırıyor. 1967 doğumlu deneyimli teknik adam, Yeşil-Siyahlı takımda orta saha mevkisinde oynuyordu. 

23 MAÇTA 4 GOL ATMIŞTI

1992-1995 yılları arasında Sakaryaspor'da top oynayan deneyimli teknik adam 23 maçta 4 gol atmış ve  Sakaryaspor tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başarmıştı. Yeşil-siyahlı ekipte yaklaşık iki sezon oynayan Buz, 1993-1994 sezonunda Maltepespor'a kiralık olarak gönderilmişti. Daha sonra birçok takımın formasını giyen orta saha oyuncusu, 1999 yılında Almanya'da antrenörlüğe başladı. O tarihten itibaren yurt içinde ve yurt dışında birçok takım çalıştıran Buz, bu akşam Şanlıurfaspor'un başında Sakaryaspor'a rakibi olarak karşımıza çıkacak.

AdminAdmin