GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-08-2022 17:20   Güncelleme : 31-08-2022 17:20

Eski sevgilisinin evine zorla girmeye çalışan genç, kızın babası tarafından öldürüldü

ABD'nin Ohio Eyaleti'nde eski sevgilisinin evine zorla girmeye çalışan James Rayl isimli genç, kızın babası tarafından vurularak öldürüldü. O anlar kameraya yansıdı.

Eski sevgilisinin evine zorla girmeye çalışan genç, kızın babası tarafından öldürüldü

ABD'nin Ohio Eyaleti'nin Sidney şehrinde yaşayan James Rayl, daha önce kendisinden ayrılan kız arkadaşının evine gitti. Rayl, daha sonra evin kapısını kırıp içeri girmek için agresif tavırlar sergilemeye başladı.

"SİLAHIM VAR SENİ UYARIYORUM"

O sırada genç kızın babası, içerden saldırgana "Silahım var, seni uyarıyorum" dedi. Ancak James Rayl evin kapısını kırmaya devam etti. Bunun üzerine baba, şahsa 3 el ateş etti

HAYATINI KAYBETTİ

Kurşunların hedefi olan James Rayl isimli saldırgan olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderilirken, baba gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDI

Karakoldaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen, Mich Duckro buradaki ifadesinde kızını ve evini savunduğunu belirtti. Genç kız da babasını savunarak davada babasına teşekkür ederek "Kapıyı kırıp beni öldürecekti, hayatımı kurtardın" dedi. Bu ifadelerin ardından dava hakkında son kararı veren juri üyeleri, Duckro'yu serbest bıraktı.

"OĞLUMUZ SUÇ İŞLEMEDİ"

Öte yandan ölen James Rayl'in ailesi ise yaşanan olay hakkında "James suç işlemiyordu. Kapıyı birazcık zorladı o kadar. Onu sırtından vurup katletti. Ceza almasını talep ediyoruz" dedi.

Twitter Dünya Haberler

AdminAdmin