GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-04-2024 12:09

Esra Erol'da bir Sakarya vakası daha: Yıllardır kanser hastası rolü yaptı

Esra Erol programında Sakarya çıkışlı konular ülkede gündem olmaya devam ediyor. Sakaryalı Samet Yılmaz, İstanbul’da hastanede tanıştığı kadını kanserim diyerek dolandırdı. Yıllarca ‘kanserli rolü’ yapan Samet Yılmaz’ın Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne verdiği evrakların da sahte olduğu ortaya çıktı.

Esra Erol'da bir Sakarya vakası daha: Yıllardır kanser hastası rolü yaptı

ATV'nin sevilen programlarından Esra Erol'da izleyicileri şaşırtan bir olay yaşandı. Olayın başrolünde ise Sakaryalı bir isim var.

Nurcan Hanım; sevgilisi Samet Yılmaz'ın kanserim diyerek kendisini evlilik vaadiyle dolandırdığını iddia etti.

İSTANBUL’DA HASTANEDE TANIŞTILAR

Nurcan hanım, çocuğunu İstanbul’da hastaneye götürdüğünde Sakaryalı Samet Yılmaz ile tanıştı. Samet Yılmaz’ın, kendi hastalığından, rahatsızlığından ve kanser olduğundan bahsetti. İkili hastanede karşılaştıklarında aralarında duygusal bir yakınlaşma başladı.

YAŞAMAM İÇİN ÇOCUK YAPMAMIZ GEREKİYOR DEDİ

O duygusal yakınlaşma Nurcan hanıma, pahalıya mal oldu. Nurcan hanım, Samet beyin kendisinin kemoterapi gördüğünü ve ilik nakli beklediğini ve acil çocuk yapmaları gerektiğini söyledi. Nurcan hanım ise Samet beye, "Senin yaşaman için çocuk yaparım" dedi. Ve şu an ikilinin 18 aylık çocukları var.

"BANA KANSER HASTALIĞININ TÜM BELİRTİLERİNİ GÖSTERDİ"

Konuya ilişkin konuşan Nurcan hanım, "Evliliğimiz süresince Samet bana kanser hastalığının tüm belirtilerini gösterdi. Mesela kemoterapiye gidiyorum diye gidiyordu halbuki hastaneye kahve içmeye gidiyordu. Geldiğinde saçlarını traş ediyordu" dedi.

KAYINPEDER GELİN STÜDYODA YÜZLEŞTİ

Samet Yılmaz'ın babası Engin Bey, bugün stüdyoya geldi. Programa "gelinim torunumu kaçırıyor" iddiası ile ilk başvuranın kendisi olduğunu açıkladı. Baba, "Nurcan hanım torunumu aldı, götürdü. Nüfus kağıdını başkasının üzerine çıkardı. Ben torunumun nüfusunun çıkmasını istiyorum. Mağduruz. 1 sene Nurcan hanımla yaşadım. Nurcan hanım 4 kez evden kaçtı. Oğlum hep yalan söyler. " dedi..

Nurcan hanım, "Oğulları her haltı yiyor. Ondan sonra mağdur kendileri oluyor. Ben kayınpederime oğlunun kanser olmadığını rencide etmemek için söylemedim." ifadelerini kullandı.Esra Erol’da bir Sakarya vakası daha! Film gibi olay… Okuyunca şaşıracaksınız

Samet Yılmaz ise "Nurcan'ı kaybetmemek için böylesine kötü bir hastalığın taşıyıcısı olduğumu söyledim." dedi.

Önceki yayında Nurcan'ı kaybetmemek için böylesine kötü bir hastalığın taşıyıcısı olduğunu itiraf eden Yılmaz, telefonla yayına bağlanan Samet bey, "Hastanede yolduğum için yayına katılmadım. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeydim. Önce 90 gün göğüs hastalıkları polemiğinde kaldım. Sonra 20 gün Nefroloji bölümünde kalıyorum. 1 müddet karantinadayım. Yaklaşık 1 hafta sonra karantinadayım." dedi.Esra Erol’da bir Sakarya vakası daha! Film gibi olay… Okuyunca şaşıracaksınız

HASTANEYE VERDİĞİ EVRAKLAR SAHTE ÇIKTI

Esra Erol, Samet Yılmaz’ın gitmiş olduğu laboratuvar merkezinin yetkilisi Erkan bey ile telefon ile bağlandı. Görüntüleme Merkezi Başkanı Erkan bey, "Samet'in hastaneye verdiği evraklar sahte. Raporun üzerinde bizim şirkete ait olmayan logosu mevcut.

Aynı zamanda onaylayan Doktor Esin Dağlı gözüküyor, böyle bir doktor yok. burada tamamen sahte bir rapor var. bizde emniyet ve savcılığa şikayette bulunduk." dedi.

AdminAdmin