MAGAZİN
Giriş Tarihi : 13-02-2024 16:49

Esra Ezmeci'nin Programına Katılan Göksu, Aile İçi Sorunları Canlı Yayında Anlattı: 'Kayınvalidem Müstehcen Görüntüler İzleyip Bana Gösteriyor'"

Esra Ezmeci'nin programına katılan Göksu, aile içinde yaşadığı zorlukları canlı yayında paylaştı. Göksu, eşinin çalışmaması ve alkol sorunu yaşayan kayınpederiyle birlikte müstehcen görüntüler izleyen kayınvalidesinin yaşattığı sıkıntılara isyan etti.

Esra Ezmeci'nin Programına Katılan Göksu, Aile İçi Sorunları Canlı Yayında Anlattı: 'Kayınvalidem Müstehcen Görüntüler İzleyip Bana Gösteriyor'

Canlı yayında açıklamalarda bulunan Göksu, "Eşim ve kayınvalidem, çocuklarımızla aynı evde yaşarken müstehcen görüntüler izliyor. Bu durum çocuklarımızın da etkilenmesine neden olabilir. Kayınvalidem, bana bu görüntüleri zorla göstermek istiyor. 'Benim oğluma karılık edemiyorsun. Kadın kocasının her şeyi olacak' dedi. Allah sizi ıslah etsin" şeklinde konuştu.

Ahmet ise eşinin annesini yanlış anladığını iddia ederek, "Annem sosyal medyada dua videoları izliyor. Benim annem istemeden yapmış. Ben bu konuyu Göksü'ye anlattığında annemle konuşmuştum" şeklinde yanıt verdi.

Kaynanam hem babam hem de amcamla ilişki yaşayıp..." Esra Ezmeci'yi  sinirlendiren soru! - Popüler Haberler

EditörEditör