GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-09-2022 21:18   Güncelleme : 12-09-2022 21:18

Evi dağıttıkları için çocuklarını çığlık çığlığa sopayla dövdü

İstanbul Çağlayan'da yabancı uyruklu bir baba, evi dağıttıkları gerekçesiyle bahçeye çıkardığı 3 çocuğunu tek tek sopayla dövdü. Çocuklar çığlık çığlığa kalırken, o anları bir vatandaş cep telefonuyla kaydetti.

Evi dağıttıkları için çocuklarını çığlık çığlığa sopayla dövdü

İstanbul Kağıthane'de 3 çocuğuyla yaşayan yabancı uyruklu Joseph J., akşam saatlerinde evi dağıttıkları gerekçesiyle çocuklarını bahçeye çıkarttı.

3 ÇOCUĞUNU SOPAYLA TEK TEK DÖVDÜ

Şahıs ardından eline geçirdiği tahta bir sopayla 7 yaşındaki kız çocuğu J.J.J., 10 yaşındaki erkek çocuğu L.J. ve 8 yaşındaki erkek çocuğu olan J.J.'yi sopayla tek tek dövmeye başladı. Sopayla dövülüp evin içine sığınan çocuklar çığlık çığlığa kaldı. Dehşet anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

SEBEBİ EVİ DAĞITMALARI

Vatandaşların ihbarı üzerine polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği polisleri baba Joseph J.'yi gözaltına alırken, 3 çocuğu ise muhafaza altına aldı. Şahsın oturma izninin olduğu ancak çalışma izininin olmadığı öğrenilirken, çocuklarını ise evi dağıttıkları için dövdüğünü söylediği bilgisine ulaşıldı.

ANNELERİNİN NİJERYA'DA OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Çocuklarının annelerinin ise Nijerya'da olduğu ve şahsın ise ticaretle uğraştığı öğrenildi. Emniyette ifadesi alınarak adli işlemleri yapılan şahıs, polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi. Şahsın 3 çocuğu ise savcılık talimatıyla Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumuna yerleştirildi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kağıthane Çağlayan Nijerya Çocuk 3. Sayfa Haberler

AdminAdmin