GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-01-2023 15:51   Güncelleme : 11-01-2023 15:51

Fahrettin Altun'a hakaret suçundan yargılanan Canan Kaftancıoğlu'ndan beraat kararı sonrası ilk sözler

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a hakaret suçundan yargılandığı davada beraat eden CHP'li Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından "Bir pergolacı, bir pergolacıya gel beraber bir pergola yapalım sonra da yıkalım demiş. Tekerleme bu kadar" ifadelerini kullandı. Söz konusu dava, Altun'un evinin arka tarafına yaptırdığı pergolanın fotoğraflanması iddiası sonrası Kaftancıoğlu'nun açıklamaları sebebiyle açılmıştı.

Fahrettin Altun'a hakaret suçundan yargılanan Canan Kaftancıoğlu'ndan beraat kararı sonrası ilk sözler

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a hakaret ettiği gerekçesiyle "kamu görevlisine alenen hakaret" suçundan hapis cezası istenen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Anadolu 40. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada isnat edilen suçun yasal unsurlarının oluşmadığı gerekçesiyle beraatine karar verildi.

BERAAT SONRASI KAFTANCIOĞLU'NDAN İLK SÖZLER

Beraat kararı sonrası Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Bir pergolacı, bir pergolacıya gel beraber bir pergola yapalım sonra da yıkalım demiş. Tekerleme bu kadar…" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Söz konusu dava, Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'taki evinin arka tarafında yer alan alana yaptırdığı pergolanın fotoğraflanması iddiası sonrası Kaftancıoğlu'nun açıklamaları sebebiyle açılmıştı. Açıklaması nedeniyle Canan Kaftancıoğlu'nun 'kamu görevlisine alenen hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapsi istenmişti. Son paylaşımıyla Kaftancıoğlu, davanın çıkış noktası olan "pergola"ya gönderme yapmış oldu.

Canan Kaftancıoğlu Fahrettin Altun Güncel Haberler

AdminAdmin