SİYASET
Giriş Tarihi : 26-01-2024 15:47

Fatih Turan: "Serdivan Bölgesi, Nitelikli Projelerle Parlayacak"

AK Parti Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Turan, Serdivan için hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı. Turan, "Sürdürülebilir bir Serdivan hayal ediyoruz. Nitelikli projelerle Serdivan, bölgenin en dikkat çeken şehri olacak. Dirençli, dijital, yeşil ve akıllı şehir Serdivan hayalimiz" dedi.

Fatih Turan:

Turan, eğitim, sosyal yaşam, tarım, sanayi, ekonomi, akıllı şehir ve kültür-sanat alanlarında gerçekleştirmeyi planladığı projeleri anlattı. "Sürdürülebilir bir Serdivan hayal ediyoruz. Nitelikli projelerle Serdivan, bölgenin en dikkat çeken şehri olacak. Projelerimiz hazır. Türkiye Yüzyılını Serdivan’da hayata geçireceğiz. Dirençli, dijital, yeşil ve akıllı şehir Serdivan hayalimiz. Aklımız, fikrimiz, işimiz hep Serdivan olacak. Durmadan, yorulmak dinlemeden ilçemiz için gece gündüz çalışmaya talibiz."

Fati̇h Turan (9)

Turan, kentsel dönüşüm, altyapı, afete hazırlık gibi başlıklar altında Serdivan'ı güvenli ve sürdürülebilir bir şehir haline getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Ayrıca, eğitimde önemli adımlar atarak Serdivan'ı öğrenci kenti yapmayı hedeflediklerini vurguladı. Turan, "Serdivan’da öğrenci olmak bir ayrıcalık olacak" dedi.

Fati̇h Turan (5)

Sosyal yaşam, tarım ekonomisi, teknoloji üretim merkezi ve kültür-sanat gibi alanlarda da projeler geliştireceklerini belirten Turan, "AK Parti belediyeciliği eser ve hizmet siyasetine dayanır. Bizler Serdivan’da hayata geçireceğimiz çalışmalarla gönül belediyeciliği yapacak, insanların hayatlarına temas edecek ve yarının Serdivan’ını inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Fati̇h Turan (6)

EditörEditör