GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-03-2024 12:05

Federasyon Başkanı Erdem'den muhtarlara uyarı!

Sakarya Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim yarışında olan muhtar adaylarına uyarı niteliğinde açıklamada bulundu.

Federasyon Başkanı Erdem'den muhtarlara uyarı!

Yaptığı açıklamasında seçimlerin bir bayrak yarışı olduğunu ifade eden Başkan Erdem, kaybeden muhtar adaylarının kazanan muhtar adaylarını tebrik etmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Erdem, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 

"Sayın Muhtar Adaylarımız, adı üzerinde bir seçime giriyoruz. Yani mahallelerimizdeki komşularımız adaylardan birimizi tercih edecek ve o aday seçimi kazanacak. Diğer adaylar kaybetmiş olacak. Eğer seçimi kaybedenler kazanan rakibini tebrik edemeyecekse ve bunu kabullenemeyecekse aday olmasın. Bu bir Bayrak yarışıdır.

Herkes kazanan muhtar adayının etrafında birleşerek mahallelerimize hizmet etmek için ele ele vermeliyiz. Çünkü adayların hepsi aynı mahallede iyi ve zor günleri paylaştığımız arkadaşlarımız, komşularımız hatta akrabalarımızdır. Herhangi bir olumsuzluğa ve kırgınlıklara sebep olmadan, demokrasi bayramı olan bu seçimleri muhabbetle, sevgiyle ve saygıyla neticelendirelim inşallah. Bizlere yakışan böyle davranmaktır. Bu vesileyle seçimlerin önce mahallelerimiz ve aday olan bizler için hayırlı olmasını Allah'tan diler, tüm Adaylara başarılar dilerim"

EditörEditör