SPOR
Giriş Tarihi : 26-01-2024 16:00

Fenerbahçe Çağlar Söyüncü'yü Getiriyor!

Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı lacivertliler, Atletico Madrid'de forma giyen milli stoper Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe Çağlar Söyüncü'yü Getiriyor!

Son gelen haberlere göre, Fenerbahçe ve Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü transferinde sona yaklaştı. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde, Çağlar'ın sezon sonuna kadar kiralık olarak Fenerbahçe'ye transferi konusunda anlaşmaya varıldığı iddia edildi.

Çağlar Söyüncü'nün Fenerbahçe'ye transferi, Süper Lig'in en önemli transferlerinden biri olacak. 27 yaşındaki milli stoper, geçtiğimiz sezon Leicester City formasıyla Premier Lig'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer çalımı - Habervakti, son dakika haber,  haber, güncel haberler, gazeteler

Çağlar Söyüncü'nün Fenerbahçe'ye transferi, sarı lacivertlilerin savunma hattına önemli bir takviye olacak. Sarı lacivertliler, şu anda Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Serdar Aziz ve Leonardo Bonucci'den oluşan savunma hattına Çağlar Söyüncü'yü de eklemek istiyor.

Çağlar Söyüncü'nün Fenerbahçe'ye transferi konusunda resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Ancak, gelen haberlere göre, transferin kısa süre içinde gerçekleşmesi bekleniyor.

EditörEditör