SPOR
Giriş Tarihi : 26-01-2024 21:45

Fenerbahçe, Serdar Dursun'u yeniden istiyor

Süper Lig'de zirvede bulunan Fenerbahçe, yerli santrfor arayışlarını sürdürüyor. Sezon başında Fatih Karagümrük'e gönderilen Serdar Dursun, yeniden sarı-lacivertlilerin gündeminde.

Fenerbahçe, Serdar Dursun'u yeniden istiyor

Teknik direktör İsmail Kartal, taktik sistemini bilen milli futbolcuyu kadrosunda istiyor. Yönetimle görüşen deneyimli hoca, 32 yaşındaki oyuncuya onay verirken, Serdar'ın da dönmek istediği gelen haberler arasında.

Serdar, bu sezon Karagümrük formasıyla 20 maça çıkarken 2 golle takımına katkı sağlayabildi. Ancak Fenerbahçe'de geçirdiği dönemde gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazanmıştı.

Peki, Serdar Dursun'un Fenerbahçe'ye dönüşü gerçekleşirse, sarı-lacivertlilere ne gibi katkılar sağlayabilir?

Fatih Karagümrük, Fenerbahçe'den eski golcüsü Serdar Dursun'u kadrosuna  kattı

Serdar, güçlü fiziği ve hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çeken bir oyuncu. Ayrıca, savunma arkasına attığı koşularla da gol fırsatları yaratabiliyor. Fenerbahçe'nin de bu sezonki en büyük eksiklerinden biri, savunma arkasına koşular yapan bir santrfor. Bu açıdan Serdar, sarı-lacivertlilere önemli bir katkı sağlayabilir.

Ancak, Serdar'ın geçtiğimiz sezonki performansı da göz önünde bulundurulması gereken bir faktör. 32 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe'de geçirdiği iki sezonda toplam 60 maça çıkarken 17 gol atabilmişti. Bu sezon ise Karagümrük formasıyla 20 maçta sadece 2 gol atabildi.

Sonuç olarak, Serdar Dursun'un Fenerbahçe'ye dönüşü, hem olumlu hem de olumsuz yönleriyle tartışılacak bir konu. Ancak, teknik direktör İsmail Kartal'ın taktik sistemine uygun bir oyuncu olması ve yerli olması, Serdar'ı sarı-lacivertliler için cazip bir seçenek haline getiriyor.

EditörEditör