SPOR
Giriş Tarihi : 13-01-2024 17:20

Fenerbahçe'nin Gaziantep kadrosu açıklandı! Bonucci ve sürpriz isim kadroda

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK kadrosu açıklandı. Yeni transfer Bonucci ve sakatlığını atlatan Lincoln Henrique kadroya dahil edilirken, transfer görüşmelerinde bulunan Samet Akaydin, Crespo ve Umut Nayir kadroya alınmadı.

Fenerbahçe'nin Gaziantep kadrosu açıklandı! Bonucci ve sürpriz isim kadroda

Süper Lig'in 20. haftasında yarın Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kafile kadrosu açıklandı.

Yeni transfer Leonardo Bonucci'nin yanı sıra sakatlığını atlatan Lincoln Henrique ve cezası biten Mert Hakan Yandaş kadroya dahil edildi. Transfer görüşmelerinde bulunan Samet Akaydin, Crespo ve Umut Nayir ise kadroya alınmadı.

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK kadrosu şu şekilde:

Fenerbahçenin Gaziantep kadrosu açıklandı Bonucci ve sürpriz isim kadroda

Bonucci'nin kadroda yer alması, Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı. Bonucci, Juventus formasıyla uzun yıllar Serie A'da şampiyonluklar yaşadı ve milli takımıyla da Dünya Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Lincoln Henrique'nin de kadroya dahil edilmesi, Fenerbahçe'nin hücum gücünü artırması açısından önemli. Lincoln Henrique, Brezilya'da Fluminense formasıyla başarılı bir sezon geçirdi ve Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Mert Hakan Yandaş'ın cezasının bitmesi de Fenerbahçe'nin hücum gücünü artıracak bir gelişme. Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'nin en önemli hücum silahlarından biri.

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK maçı, yarın saat 20:00'de Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak.

EditörEditör