SPOR
Giriş Tarihi : 08-04-2024 10:53

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tepkisi kamerada

Şanlıurfa'da Süper Kupa finali adeta bir skandala dönüştü! Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıkması ve 2. dakikada sahadan çekilmesiyle maç yarıda kaldı. Bu olayda dikkat çeken bir detay ise TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin gülümseyen tepkisi oldu.

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tepkisi kamerada

Fenerbahçe U19 ile Maça Çıktı

Trabzonspor maçında yaşanan olayların ardından Fenerbahçe yönetimi, 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenleyerek üyelerden yetki almıştı. 3 Nisan'daki yönetim kurulu toplantısında ise alınan karar doğrultusunda, maçın ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde U19 takımıyla sahaya çıkılacağı duyurulmuştu. TFF'nin bu talepleri reddetmesi üzerine Fenerbahçe U19, Süper Kupa finaline çıktı.

Icardi'nin Golünden Sonra Sahadan Çekildiler

Maçın 1. dakikasında Mauro Icardi'nin golüyle Galatasaray 1-0 öne geçti. Bu golün ardından Fenerbahçe U19 oyuncuları, teknik heyetten gelen talimat ile sahadan çekildi. Hakem Volkan Bayarslan da maçı tatil etti.

Büyükekşi'nin Gülümsemesi Tepkilere Yol Açtı

Maçın bu skandal anında tribünde bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın gülümsediği anlar kameralara yansıdı. Bu durum, sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı.

AdminAdmin