MAGAZİN
Giriş Tarihi : 26-03-2024 14:30

Filiz Akın'dan iyi haber: "Mutluyum" diyerek duyurdu

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Filiz Akın, sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri takipçileriyle paylaştı. Ayrıntılar haberimizde...

Filiz Akın'dan iyi haber:

Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızı Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. Akın, son zamanlarda yaşadığı sağlık problemleriyle ilgili takipçilerine bilgi vermek adına sosyal medya hesapları üzerinden bir paylaşım yaptı. Akın, sağlık durumuyla ilgili son gelişmeleri paylaşarak sevenlerini bilgilendirdi.

 

Filiz Akın'dan iyi haber:

"Tedaviyi evimde alabileceğim için mutluyum"

 

Hastalığı nedeniyle günlerini hastanede geçiren Filiz Akın, aldığı ilaçlar ve yapılan tedaviler sayesinde artık evinde tedavi olabileceğini açıkladı. 

Akın, paylaşımında, "Konsültasyonlar neticesi hastanede iyileşmem için günlerce almam gereken serumla verilen ilaç yüzünden 8 saatim hastanede geçiyordu. Şimdi artık ilaç ve tedaviyi evimde alabileceğim için mutluyum" ifadelerini kullandı. Ayrıca boğazındaki bakteriyel oluşumun yok edilmesi için bir süre daha tedavi göreceğini belirterek, sağlığına kavuşma umuduyla takipçilerine teşekkür etti.

EditörEditör