YEREL
Giriş Tarihi : 19-11-2023 17:17

Fırtınada sökülen ağaç hafif ticari aracın üzerine devrildi

Hendek ilçesinde etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına neticesinde yerinden sökülen bir ağaç hafif ticari aracın üstüne devrildi.

Fırtınada sökülen ağaç hafif ticari aracın üzerine devrildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarıları sonrasında şiddetli yağmur ve fırtına etkisini göstermeye başladı. Bu çerçevede Hendek ilçesinde kopan bir ağaç hafif ticari aracın üstüne devrildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün ve yarın şehir genelinde sağanak yağış, iç ve yüksek kesimlerde ise kar yağışı bekleniyor. Meteorolojik uyarılar neticesinde, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Sakaryalıları olası olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

AFAD'ın telefon üzerinden gönderdiği mesajda, halkın sel, su baskını, buzlanma ve ulaşımda oluşabilecek aksamalara karşı dikkatli olması istendi. Mesajda, "Meteorolojiye göre Sakarya'da bugün ve yarın sağanak, iç ve yüksek kesimlerde kar bekleniyor. Sel, su baskını, buzlanma, ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olun" ifadelerine yer verildi.

EditörEditör