GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 16:13

FİSKOBİRLİK Başkanı Lütfi Bayraktar'dan Müjde: Elektriğimiz Artık Bedava!

FİSKOBİRLİK Başkanı Lütfi Bayraktar, 85. Olağan Mali Genel Kurul'da yaptığı açıklamalarda, birliklerinin artık devlet desteği almadan ticari bir işletme olarak faaliyet gösterdiğini belirtti. Bayraktar, şebinkarahisar'da tamamlanan 5 megavat güneş enerjisi santrali ile birliklerinin elektrik ihtiyacını karşılamaya yönelik önemli bir adım attıklarını duyurdu. Elektriğin bedava olacağını ve fazlasının satılacağını açıklayan Bayraktar, gelecek projeler ve yatırımlar hakkında da önemli müjdeler verdi.

FİSKOBİRLİK Başkanı Lütfi Bayraktar'dan Müjde: Elektriğimiz Artık Bedava!

Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, gerçekleştirilen 85. Olağan Mali Genel Kurul'da önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktar, birliklerinin artık devlet desteği olmadan ticari bir işletme olarak faaliyet gösterdiğini belirtirken, gelecek projelerle ilgili de müjdeler verdi.

Bayraktar, şebinkarahisar'da tamamlanan 5 megavat üretim kapasiteli en büyük güneş enerjisi santralini önemli bir yatırım olarak duyurdu. Santralin faaliyete geçmesiyle birlikte, FİSKOBİRLİK'in aylık 3 milyon lira olan elektrik faturasının büyük ölçüde karşılanacağını ifade etti. Elektriğin bedava hale geleceğini ve fazlasının satılacağını belirten Bayraktar, yılda 60 milyon liralık gelir elde edileceğini açıkladı.

Lütfi Bayraktar Genel Kurul'da müjdeyi verdi: "Elektriğimiz bedava olacak"  - Haberlisin

Ayrıca, Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleştirecekleri 17 milyon dolarlık yeni tesis projesi için Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'ndan destek talepleri olduğunu belirterek, GİRESUN şehir merkezindeki FİSKOBİRLİK arazisi için planlanan otel ve ofis projesi için de ihale sürecine gireceklerini dile getirdi.

FİSKOBİRLİK'in lideri Bayraktar, kurumlarının sosyal sorumluluklarını unutmadan üretici ortaklarını koruma görevini sürdürdüğünü vurgulayarak, "Biz çalışıyoruz arkadaşlar. Bir kısım mamuller ürettik, ortaya koyduk ve çalışıyoruz." dedi.

AdminAdmin