MAGAZİN
Giriş Tarihi : 01-12-2023 11:51

Fotoğraf çekimi sırasında dalgalara kapılan model kayalıklara çarparak yaralandı

Rus model Kate Loshkareva, Kaliforniya'da okyanus kenarında fotoğraf çekimi sırasında dev bir dalganın etkisiyle kayalıklara çarptı. Helikopterle hastaneye kaldırılan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Loshkareva, "Bella Hadid gibi olmak istedim ancak Titanik'teki Jack gibi oldum" diyerek herkesi güldürdü.

Fotoğraf çekimi sırasında dalgalara kapılan model kayalıklara çarparak yaralandı

Rus model Kate Loshkareva, Kaliforniya'da deniz kenarında fotoğraf çekiminde dev dalgaya kapıldı. Dengesini kaybederek suya düşen model kayalıklara çarparak yaralandı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Rus model Kaliforniya'da deniz kenarında fotoğraf çekimi yaptığı sırada dev bir dalganın ortasında kaldı. Dengesini kaybederek sürüklenen model kayalıklara çarpıp yaralandı. Modelin bir arkadaşı yaşadığı kaza sonrası modelin helikopterle hastaneye kaldırıldığını söyledi. Fakat ciddi bir şekilde yaralanmadığı için hemen taburcu edildiğini söyledi. Yaşadığı kaza sonrası Instagram'dan bir paylaşım yaparak sağlık durumunu iyi olduğunu söyleyen model "Bella Hadid gibi olmak istediğini fakat Titanik'teki Jack gibi oldum" dedi.

 

AdminAdmin