YEREL
Giriş Tarihi : 22-09-2023 16:00

Fotoğrafçılardan Vali Karadeniz'e ziyaret

Sakarya Fotoğrafçılar, Ressam ve Tabelacılar Odası Başkanı Cevat Davulcu ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya’ya yeni vali olarak atanan Yaşar Karadeniz’i ziyaret etti.

Fotoğrafçılardan Vali Karadeniz'e ziyaret

2023 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Sakarya Valiliği görevine getirilen Yaşar Karadeniz, Sakarya Fotoğrafçılar, Ressam ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Cevat Davulcu ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Vali Karadeniz, tüm esnafların ahilik haftasını kutlayarak, fotoğrafçı esnaflarına bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Kabul için Vali Karadeniz’e teşekkür eden Oda Başkanı Cevat Davulcu, “Valimiz Yaşar Karadeniz’e yeni görevi hayırlı olsun. Ziyaretimiz vesileyle sorunlarımızı iletme imkanı bulduğumuz Valimiz Yaşar Karadeniz’e, esnaflarımıza gösterdiği yakın ilgi için teşekkür ediyoruz. Yaşadığımız sorunları iletme imkanı bulduğumuz ziyaretimizde oldukça verimli konulara değindik. Şehrimizin kalkınması katkı sağlarken, kültürel zenginlikleri ile coğrafyasının tanıtımı ve turizme katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğimizi belirttik. Şehrimiz için bir kazanç olan valimize görevinde üstün başarılar diliyoruz” dedi. 

AdminAdmin