SPOR
Giriş Tarihi : 08-03-2024 13:42

Futbolcuların Dolandırıcılık Davasında İlk İfadesi

Futbolcular ve iş insanlarını dolandırmakla suçlanan eski bankacı Seçil Erzan, "Yüksek karlı gizli fon" adı altında yapılan dolandırıcılık davasında bugün 4. kez hakim karşısına çıktı

Futbolcuların Dolandırıcılık Davasında İlk İfadesi

Duruşmada, milyonlarca dolar kaptıran Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera müşteki sıfatıyla ifade verdi. Ancak Selçuk İnan'ın henüz duruşmaya katılmadığı belirtildi.

Duruşmada ilk ifade veren Fernando Muslera, "1,2 milyon dolar karşılığında 700 bin dolar aldım" derken, Emre Belözoğlu ise "4 milyon 290 bin dolar verdim, hiç para almadım" şeklinde konuştu.

Davanın devamında Arda Turan da ifade verecek. Seçil Erzan ve diğer sanıklar daha önce savunma yapmışlardı. Dolandırıldıklarını iddia eden 11 kişi de müşteki olarak mahkemede ifade verdi. Davaya ilişkin 200 sayfalık bir rapor da dosyaya dahil edildi.

Erzan hakkında özel belgede sahtecilik ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından 77 yıldan 252 yıla kadar hapis cezası isteniyor. İddianamede, Erzan'ın banka müdürü olarak çalışırken yüksek kar vaadiyle müştekileri dolandırdığı belirtiliyor. Mahkeme süreci devam ediyor.

Seçil Erzan 4. kez hakim karşısında! İşte Muslera ve Emre Belözoğlu'nun ilk sözleriSeçil Erzan 4. kez hakim karşısında! İşte Muslera ve Emre Belözoğlu'nun ilk sözleri

EditörEditör