EĞİTİM
Giriş Tarihi : 13-11-2023 16:56

G-Fast Final Etkinliği

Sakarya TEKNOKENT, 19 Eylül’de başlayan ve büyük ilgi gören başvuruların ardından, G-FAST Hızlandırma Programı kapsamında girişimcilere sağladığı destekleri duyurmaktan gurur duyuyor. Başvurular 23 Ekim Pazartesi günü sona erdi ve 23-25 Ekim tarihleri arasında yapılan değerlendirmelerin ardından heyecan verici bir süreç başladı.

G-Fast Final Etkinliği

Sakarya TEKNOKENT, 19 Eylül’de başlayan ve büyük ilgi gören başvuruların ardından, G-FAST Hızlandırma Programı kapsamında girişimcilere sağladığı destekleri duyurmaktan gurur duyuyor. Başvurular 23 Ekim Pazartesi günü sona erdi ve 23-25 Ekim tarihleri arasında yapılan değerlendirmelerin ardından heyecan verici bir süreç başladı.

Girişimciler, 25 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında G-FAST Hızlandırma Programı’nda birbirinden değerli eğitimlere katılarak, iş dünyasında kendilerini geliştirmenin önemli adımlarını attılar. Problem Keşfi, İş Planı Oluşturma, Muafiyet ve Teşvikler, İş Modeli Kanvası, Temel Fikri Haklar, Şirketleşme ve Finansal Yönetim Eğitimi gibi konularda aldıkları eğitimlerle girişimciler, projelerini daha etkili bir şekilde yönetme ve büyütme konusunda donanımlı hale geldiler.

Bu heyecan verici sürecin finali ise 15 Kasım’da yapılacak yatırımcı sunumu ve final etkinliği ile taçlanacak. Girişimciler, 6-12 Kasım tarihleri arasında hazırlayacakları sunumlarla dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor.

AdminAdmin