SPOR
Giriş Tarihi : 17-01-2024 15:26

"Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Murat Kurum'a Övgü:

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum'u ağırlayarak, sosyal medyada geniş yankı uyandıran açıklamalarda bulundu. Özbek, yaptığı değerlendirmede, "Sayın bakanın İstanbul için bir şans olduğunu, faaliyetlerini özellikle İstanbul'un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden ben son derece eminim" ifadelerini kullandı.

Özellikle 6 Şubat depremi sonrasında Murat Kurum ile yürütülen yakın iş birliğini vurgulayan Özbek, Kurum'un Türkiye'ye hizmet eden bir kişilik olduğunu dile getirdi. Başkan Özbek, "Sayın bakanımızın İstanbul'a bakış açısını çok iyi biliyorum. Kendisiyle defalarca bunları konuşma fırsatımız oldu. Şahsi kanaatim, sayın bakanın İstanbul için bir şans olduğunu, faaliyetlerini özellikle İstanbul'un ihtiyaçları çerçevesinde sürdüreceğinden ben son derece eminim" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek: Murat Kurum İstanbul için bir şans

Galatasaray Kulübü'nün ve Murat Kurum'un geçmişteki iş birliği örneklerini hatırlatan Özbek, bu deneyimin İstanbul'un çeşitli ihtiyaçlarını karşılamada etkin bir rol oynayabileceğini vurguladı.

AdminAdmin