GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-09-2022 15:06   Güncelleme : 17-09-2022 15:06

Galatasaray'da Seferovic krizi! Yıldızlar arası savaş

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Haris Seferovic, adeta isyan etti. Daha önce formasını golcü futbolcu Bafetimbi Gomis'e kaptıran Seferovic, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin takıma gelmesiyle birlikte üçüncü planda kaldı. Bu durumu kabullenemeyen Boşnak asıllı İsviçreli futbolcu, sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Okan Buruk ile görüştü.

Galatasaray'da Seferovic krizi! Yıldızlar arası savaş

Transfer edildiği sezon başından itibaren beklentileri karşılamayan Haris Seferovic, üçüncü planda kalmayı kabullenemedi. Okan Buruk ile görüşme sağlayan futbolcunun, "Ben buraya oynamak için geldim, ilk 11'de yer almak istiyorum." dediği öğrenildi. Bu sezon Süper Lig'de 6 maç forma şansı bulan Haris Seferovic'in henüz golü bulunmuyor. İsviçreli golcü kötü performansı nedeniyle taraftarların da tepkisini çekiyor.

Galatasaray'da Seferovic krizi! Yıldızlar arası savaş

YÖNETİMDEN UYARI VERİLECEK

Okan Buruk ile yaptığı görüşmede bir nevi başkaldıran Seferovic'in, Takvim'in haberine göre takımın içinde bir karışıklığa sebep olmaması adına yönetim tarafından uyarılacağı belirtiliyor.

Galatasaray'da Seferovic krizi! Yıldızlar arası savaş

YUNANİSTAN'A TRANSFER OLACAKTI

Takımda üçüncü seçenek olarak yer alan Haris Seferovic'in, transfer döneminde Yunanistan Ligi'nde menajerinin İsviçreli futbolcuya kulüp aradığı fakat bulamadığı öğrenildi. Oyuncu için takım arayışına, devre arası dönemde de devam edileceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Haris Seferovic Galatasaray Okan Buruk Spor Haberler

AdminAdmin