GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-12-2022 11:09   Güncelleme : 05-12-2022 11:09

Galatasaray'dan Yunus Akgün'e çılgın zam! Yeni sözleşmenin önünde artık tek pürüz kaldı

Galatasaray, Yunus Akgün ile yeni sözleşme için prensip anlaşmasına vardı. Sarı-kırmızılı yönetim, milli futbolcunun 900 bin liralık yıllık ücretini 16 milyon liraya çıkarmayı hedeflerken, kontratına 16 milyon euroluk serbest kalma maddesi de koydurmak istiyor. Akgün'ün menajeri ise serbest kalma bedelini aşağı düşürmeyi istiyor. Tarafların kısa süre içerisinde orta yolu bulması ve imzaların atılması bekleniyor.

Galatasaray'dan Yunus Akgün'e çılgın zam! Yeni sözleşmenin önünde artık tek pürüz kaldı

Yılan hikayesine dönen Yunus Akgün'ün sözleşme görüşmelerinde düğüm çözülüyor. Sarı-kırmızılılar, yıldız futbolcuya imza attırmaya artık çok yakın.

MAAŞI 13 MİLYON LİRAYA ÇIKACAK

Akşam'da yer alan habere göre, Yunus Akgün, Galatasaray ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalayacak. Milli futbolcunun 900 bin liralık yıllık ücreti ise 13 milyon liraya çıkacak.

TEK SORUN SERBEST KALMA BEDELİ

Galatasaray, yapılacak yeni sözleşmeye 16 milyon euroluk serbest kalır maddesi koydurmak isterken, milli futbolcunun menajeri ise bu rakamı aşağı düşürmek için yönetimle görüşmelerini sürdürüyor. Bu problemin çözüme kavuşmasının ardından imzaların hemen atılması bekleniyor.

Haberler.com - Spor

Galatasaray Yunus Akgün Spor Haberler

AdminAdmin