SPOR
Giriş Tarihi : 29-12-2023 15:53

Galatasaray - Fenerbahçe maçı son durum ne? Galatasaray - Fenerbahçe maçı oynanacak mı?

Suudi hükümetinin, Riyad'da oynanacak olan Süper Kupa finalinde gündeme gelen iddialar nedeniyle Galatasaray - Fenerbahçe maçı son durum ne? Sorusu merak ediliyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı son durum ne? Galatasaray - Fenerbahçe maçı oynanacak mı?

Galatasaray - Fenerbahçe maçı son durum ne? Galatasaray - Fenerbahçe maçı oynanacak mı?

Galatasaray - Fenerbahçe maçı son durum ne? Sorusu, gündeme gelen iddiaların ardından merak konusu oluyor ve internet üzerinde araştırılıyor. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bu akşam oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçı öncesi kriz yaşanıyor. Bu nedenle olaya dair araştırmalar sürüyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı son durum ne? Galatasaray - Fenerbahçe maçı oynanacak mı?

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇI SON DURUM NE?

Suudi hükümetinin, Riyad'da oynanacak olan Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe'nin sahaya Atatürk pankartı ve tişörtü ile çıkmasına ve İstiklal Marşı'nın okunmasına izin vermediği öne sürüldü. İki kulübün yasağın kaldırılmasını talep ettikleri ve taleplerin kabul görmemesi durumunda sahaya çıkmama kararı aldıkları ifade ediliyor.

Riyad'daki Süper Kupa finalinde yaşanan krizi ilk duyuran isim Fenerbahçe Başkanı Ali Koç oldu. Suudi Arabistan'da Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Koç, karşılaşmaya Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Yurtta sulh cihanda sulh" sözünün yazılı olduğu pankartla çıkmak istediklerini belirterek "Sanıyorum otoriteler tarafından henüz kabul edilmedi. Tam belli değil, duruma göre bakacağız" dedi.

GALATASARAY: İSTİKLAL MARŞI OKUNMAZSA MAÇA ÇIKMAYACAĞIZ

Gazeteci Nevzat Dindar'a konuşan Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, "İstiklal Marşımızın okunmaması halinde maça çıkmayacağız" dedi.

AdminAdmin