Asayiş
Giriş Tarihi : 06-02-2024 13:46

Gaziantep'te Kadın Doğum Hastanesinde Doktor ve Personeline Saldırı!

Gaziantep'in gündemine düşen üzücü bir olay, Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde gerçekleşti. Bir hasta yakını tarafından doktor ve temizlik personeline yönelik saldırı meydana geldi.

Gaziantep'te Kadın Doğum Hastanesinde Doktor ve Personeline Saldırı!

Gaziantep'in sağlık sektöründe yaşanan şiddet vakalarına bir yenisi eklendi. Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde hasta yakını tarafından doktor ve temizlik personeline saldırı gerçekleşti. Olay, Eşini muayene ettirmek için hastaneye gelen bir kişinin kayıt yaptırmadan muayene odasına girmesiyle başladı. Doktorun durumu kabul etmemesi üzerine başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve şiddete dönüştü. Doktor ve temizlik personeli darbe aldı.

Hastanenin güvenlik görevlilerince uzaklaştırılan şüpheli, doktorun "beyaz kod" bildiriminde bulunması üzerine polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaralanan doktor Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, temizlik personeli ise 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının artarak devam ettiği bir dönemde, Gaziantep'teki bu saldırı ise büyük endişe yaratıyor. Bu tür olayların önlenmesi ve sağlık çalışanlarının güvenliğinin sağlanması için alınacak tedbirler merakla bekleniyor.

EditörEditör