SPOR
Giriş Tarihi : 26-01-2023 11:08   Güncelleme : 26-01-2023 11:08

Gece yarısı olay ifşa! Yıldız futbolcu, Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı taciz etti

Mauro Icardi, eşi Wanda Nara'nın eski takım arkadaşı Keita Balde tarafından sosyal medya üzerinden mesajla taciz edildiğini açıkladı. Daha sonra Balde'nin eşi tarafından defalarca aranan Icardi, arama kayıtlarını da Instagram'dan paylaştı. Galatasaray'ın yıldızının paylaşımları sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar, Balde'nin sosyal medya hesaplarını yorum yağmuruna tuttu.

Gece yarısı olay ifşa! Yıldız futbolcu, Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı taciz etti

Çalkantılı hayatlarıyla gündeme gelen Icardi- Wanda Nara ilişkisine yıldız futbolcu Keita Balde de dahil oldu. Icardi yaptığı paylaşımlarla eski takım arkadaşı Balde'nin Nara'yı sosyal medyadan mesaj atarak taciz ettiğini belirtti.

"SENİN İÇİN AİLEMİ BİLE TERK EDERİM"

Icardi yaptığı paylaşımlarda Keita Balde'nin evli olmasına rağmen Wanda Nara'ya sosyal medyadan mesaj atarak taciz ettiğini belirtti. "Kocasının karıma yazmayı bırakmadığının farkında olan zavallı bir boynuzluyu uyardım. Wanda'ya özel mesaj yoluyla gönderdiği mesajlar, fotoğraflar var çünkü bunları bana kendi eşim gönderdi." ifadelerini kullanan Icardi, "Keita Balde, Wanda'ya, 'Senin için ailemi bile terk ederim' dedi. Tüm mesajlar bende." dedi.

Gece yarısı olay ifşa! Takım arkadaşı, Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı taciz ettiIcardi-Balde

BALDE'NİN EŞİ DEFALARCA ARADI

Açıklamaları sonrası Keita Balde'nin eşi tarafından defalarca aranan Icardi, telefonundaki aranma kayıtlarını da sosyal medyada paylaştı. Galatasaray'ın yıldızının açıklamaları ve paylaşımları sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar Balde'nin sosyal medya hesabında futbolcunun fotoğrafının altına Icardi'yi savunan yorumlar yaptı.

Gece yarısı olay ifşa! Takım arkadaşı, Icardi'nin eşi Wanda Nara'yı taciz etti

Haberler.com - Spor

Mauro Icardi Galatasaray Wanda Nara Spor Haberler

AdminAdmin