GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-02-2024 09:51

Genç ASKON Sakarya'da Bayrak Değişti:

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin (ASKON) gençlik yapılanması olan Genç ASKON'da bayrak değişimi gerçekleşti. Genç ASKON Sakarya Şube Başkanı Gökhan Altmışsekizoğlu, görevini Atilla Akçam'a devretti.

Genç ASKON Sakarya'da Bayrak Değişti:

Yeni Başkan Akçam, beratını Genç ASKON Genel Başkanı Abdullah Uçan'dan alarak görevine başladı. Ülke genelinde şube sayısını artıran ve dinamik bir yönetim sistemi oluşturan ASKON'da gerçekleşen bayrak değişimiyle şehirde daha etkin olması planlanıyor.

Görevi devreden Gökhan Altmışsekizoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Genç ASKON Sakarya Şube Başkanlığı'na seçildiğim 2021 yılından bu yana genç kardeşlerimiz ile birçok başarılı projelere imza attık. Şehrimiz için, gençlerimiz için gece gündüz demeden emek sarf eden çok değerli üyelerimize, kıymetli yönetim kuruluma ve başkan yardımcılarıma teşekkür eder, görevi devralan Atilla Akçam'a başarılar dilerim."

Genç ASKON Şube Başkanlığına seçilen Atilla Akçam ise şu ifadeleri kullandı:

"Genel Başkanımız Sn. Abdullah Uçan'ın tensipleriyle Genç ASKON Sakarya Şube Başkanlığı'na layık görülmenin onur ve mutluluğunu yaşıyorum. Genç ASKON'un Türkiye genelindeki diğer şubeleriyle işbirliği içinde çalışarak, üyelerimizin ticaret ağını genişletme ve iş dünyasındaki yeniliklere ayak uydurma konusunda kararlıyız."

EditörEditör