YEREL
Giriş Tarihi : 13-11-2023 13:04

Genç Birlik yeni sezona “Bismillah” dedi

Genç Birlik Sakarya Şube Başkanı Ömer Özcan, 2023 – 2024 yılı yürütme ve yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Yeni sezon hazırlıklarının tam olduğunu söyleyen Özcan, “Yine GENÇ, Yine BİRLİK’teyiz! Biliyoruz ki; BİRLİK’ten kuvvet doğar” dedi.

Genç Birlik yeni sezona “Bismillah” dedi

Genç Birlik Sakarya Şubesi, Şube Başkanı Ömer Özcan’ın öncülüğünde yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 2023 – 2024 yılı yürütme ve yönetim kurulu üyelerini tanıtan Genç Birlik Şube Başkanı Ömer Özcan, yeni dönemde şube çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti.

“KISITLAMADAN, HER ALANDA ÇALIŞMA YAPTIK”

Eğitimden kültür sanata, saha çalışmalarından doğal afet yaşanan bölgelere desteğe kadar birçok alanda işler yaptıklarını dile getiren Genç Birlik Şube Başkanı Ömer Özcan, “Birlik Vakfı olarak eğitim ve kültür vakfı çatısı altında kurulduk. Ancak biz hiçbir zaman sadece eğitim kültürden sorumluyuz deyip çalışmalarımızı kısıtlamadık. Bizler deprem olduğunda Hatay’da Maraş’taydık. Sel oldu Sakarya’nın ilçelerindeydik, yangın çıktı Antalya ve çevresinde elimizden gelenleri yaptık. Yeni dönemimizde de faaliyetlerimizi kısıtlamadan daha büyük hizmetler edeceğiz” dedi.

“SES GETİRECEK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

Yeni dönem için şehir geneline hitap edecek birçok proje ve çalışma hazırladıklarını söyleyen Özcan, “Geçtiğimiz dönemde başlattığımız siyaset akademilerimiz devam edecek. Yetim öksüz kardeşlerimizin hayatını güzelleştirmek bir nebze de olsun yüzlerini güldürebilmek için çalışmalar yaptık bu dönemde de devam edeceğiz. Üniversiteli kardeşlerimizi kötü ortamlara kaptırmamak adına birçok program yaptık yine bu dönemde de artarak devam edecek. Sokak hayvanlarımızı korumak kollamak adına sosyal faaliyetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

“BİRLİK’TEN KUVVET DOĞAR”

Yeni dönem için görev alan yürütme ve yönetim kurulu üyelerini tanıtan Ömer Özcan, “Bugün Allah’ın izniyle 2023-2024 yılı dönemindeki çalışmaları yönetecek yürütecek arkadaşlarımızı belirledik ve duyurduk. Allah hepsinden razı olsun, hepsine kolaylıklar diliyorum. Göreve seçilen seçilmeyen demeden hep birlikte el ele kol kola omuz omuza şehrimize ülkemize faydalı işler yapmakta geri durmayacağız. “Yine GENÇ, Yine BİRLİK’teyiz! Biliyoruz ki; BİRLİK’ten kuvvet doğar” diyerek her yıl olduğu gibi bu yıl da çalışmalarımızın üzerine ekleyerek yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin