YEREL
Giriş Tarihi : 29-11-2023 14:23

Genç kadın "Ben burada mutluyum" deyip geri dönmeyince ortalık savaş alanına döndü!

Kocaeli'de eşinden ayrılma kararı alarak, anneannesinin yaşadığı Korucuk'a gelen ve burada yeni bir ilişkiye başlayan genç kadın ailesinin "geri dön" teklifini kabul etmedi. Olaya yeni sevgilinin ailesi de karışınca ortalık savaş alanına döndü. Kocaeli'den gelen öfkeli baba, kızını himaye eden kayınvalidesini vurdu.

Genç kadın

Olay dün akşam saatlerinde Adapazarı ilçesine bağlı Korucuk Mahallesi Vakıf 3 sitesinde meydana geldi.

Kocaeli'de yaşayan Ö.T. isimli genç  kadın eşinden ayrılma kararı aldıktan sonra, Adapazarı'nın Korucuk mahallesinde yaşayan anneannesi S.A.(62)'nın yanına gelerek burada kalmaya başladı. Aradan geçen süre içerisinde Ö.T., başka biriyle ilişki yaşamaya başladı. 

Ö.T.'nin babası Ü.T. (46) ve annesi dün akşam saatlerinde kızlarını almak için Kocaeli'den Korucuk Mahallesi'ne geldi. Ö.T. yeni bir ilişkisi olduğunu ve anneannesi S.A. ile yaşamaktan mutlu olduğunu söyleyerek Kocaeli'ye dönmeyeceğini söyledi. 

Bu sırada olaya Ö.T.'nin yeni sevgilisi ve ailesi de müdahil oldu. 

Taraflar arasındaki tartışma kavgaya dönerken öfkeli baba Ü.T., aracından aldığı tüfekle rastgele ateş açmaya başladı. Olay sırasında Ö.T.'nin anneannesi, Ü.T'nin kayınvalidesi olan S.A. bacağından yaralandı.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrasında olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Polis ekipleri olayla ilgili Ü.T.'nin de aralarında olduğu toplam 3 kişiyi gözaltına aldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan kayınvalide S.A.'nın durumunun ağır olduğu ve bacağının kesilme ihtimali bulunduğu öğrenildi. 

Olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatıldı. 

EditörEditör