SİYASET
Giriş Tarihi : 20-02-2026 15:59

Genel Başkan iftara geliyor

Demokrat Parti, Ramazan ayı dolayısıyla Sakarya’da iftar programı düzenliyor. Parti teşkilatının ev sahipliğinde gerçekleştirilecek programa Genel Başkan Gültekin Uysal da katılacak.

Genel Başkan iftara geliyor

27 Şubat 2026 Cuma günü Serdivan’da bulunan Sami Özkurt Et Lokantası’nda yapılacak programda partililer ve vatandaşlar aynı sofrada buluşacak. Yerel bir et lokantasında düzenlenecek iftar programının, Ramazan ayının manevi atmosferinde birlik ve dayanışma mesajı taşıdığı ifade edildi.

Demokrat Parti Sakarya İl Başkanı Zafer Adalet, Ramazan ayının paylaşma ve kardeşlik ruhunu birlikte yaşamak amacıyla tüm Sakaryalıları iftar programına davet etti. Programda teşkilat mensupları ile vatandaşların bir araya gelerek kaynaşması ve Genel Başkan Uysal’ın katılımcılara hitap etmesi bekleniyor.

AdminAdmin