GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-04-2024 13:44

Geyve Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü'nde Değişiklik:

31 Mart yerel seçimlerinin Selçuk Yıldız başkanlığı ile sonuçlanmasının ardından Geyve Belediyesi’nde yeni kadrolar oluşturulmaya başlandı.

Geyve Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü'nde Değişiklik:

31 Mart sonrası kadrolarını oluşturmaya başlayan Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, Özel Kalem Müdürlüğü’ne ilçenin genç isimlerinden Abdullah Oğul’u getirdi.

"DİNAMİK ÇALIŞMA PRENSİBİYLE HİZMET EDEBİLMEK ADINA"
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yıldız, ” Belediye Başkanlığımızın hemşerilerimiz ile aktif iletişimini sürekli kılmak, daha koordineli hizmet sunmak, dinamik çalışma prensibiyle hizmet edebilmek adına Abdullah Oğul’u Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirdik. Belediyemize hayırlı olmasını dilerim ” dedi.

"ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPMAK İÇİN GÖREVLENDİRİLDİK"
Görevine başlayan Abdullah Oğul, ” İlçemize hizmet etmek, elimizden gelenin fazlasını yapmak için görevlendirildik. Gece gündüz demeden çalışacağıma, her çabayı göstereceğime emin olun. ” dedi.

ABDULLAH OĞUL KİMDİR?
01.12.2000 yılında İlçemizde dünyaya geldi. İlk öğrenimini Kıbrıs’ta, Orta öğrenimi Gazipaşa Orta Okulunda ve Lise öğrenimini Geyve Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Uludağ Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. 2022 yılında Aile Şirketini kuran Abdullah Oğul, bu 2 sene içerisinde Ticaret ve ilçemizde Dernek faaliyetleri ile uğraştı.

Kendisi şu an evli ve 24 yaşında.

AdminAdmin