SİYASET
Giriş Tarihi : 09-04-2024 12:55

Geyve'de Selçuk Yıldız görevi devraldı

31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Geyve Belediye Başkanı seçilen Selçuk Yıldız, görevi devralarak başkanlık koltuğuna oturdu.

Geyve'de Selçuk Yıldız görevi devraldı

Geyve’de AK Parti’nin adayı Mehmet Atalay’a karşı seçimi kazanarak belediye başkanı seçilen Selçuk Yıldız mazbatasını almasının ardından görevi de devraldı. Geyve’nin yeni başkanı Selçuk Yıldız için belediyede devir teslim töreni düzenlendi.

Geyve 7

 Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Tanıtım ve Medya Komisyon üyesi Bayram Budak, MKYK Üyesi Cafer Azaklı, İl Başkanı Hidayet Kaya ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı devir teslim töreninde büyükbaş kurban kesildi ve dualar edildi. Yapılan konuşmaların ardından görevi devralan Başkan Selçuk Yıldız mesaisine başladı.

Geyve 2

Devir teslim töreninde eski AK Partili Başkan Metin Atalay yer almaması dikkat çekti.

Görevine başlamadan önce “Rüşvet alan da veren de mel’undur” Hadis-i Şerifinin tabelasını belediyenin girişine astıran Başkan Yıldız, “Tüm konuşmalarımızda söz vermiştik; geçmişte Refahlı belediyelerimizin yaptığı gibi belediyemize ‘Rüşvet alan da veren de mel’undur’ Hadis-i Şerifini asacağız diye. İlk talimatımız tabelanın asılması oldu. Rabbim istikametten ayırmasın inşallah." dedi.

Geyve 1

AdminAdmin