GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-03-2024 12:42

Gündoğdu: “Tüm gücümüz ve enerjimiz daha güçlü bir Ferizli için”

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, Kusça Mahallesinde konuştu. Mahalleye doğalgaz sözü veren Gündoğdu, “Ferizli’ye hizmet bizim en büyük sevdamız. Tüm gücümüz ve enerjimiz daha güçlü bir Ferizli için” dedi.

Gündoğdu: “Tüm gücümüz ve enerjimiz daha güçlü bir Ferizli için”

Ferizli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu, Kusça Mahallesinde düzenlenen programa katıldı. Yoğun katılımın yaşandığı programa ayrıca AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“SANDIKLARI PATLATACAĞIZ”

Programda konuşan AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, “İsmail Başkanımızla inşallah 5 yıl daha yola devam edeceğiz. Yeni meclis üyesi listesinde arkadaşlarımızın hepsi birbirinden kıymetli. 31 Mart gecesi nasip olursa kazanacağımız seçim zaferimizin ardından 1 Nisan’dan itibaren kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz” dedi. MHP Ferizli İlçe Başkanı Veysel Dikbaş ise, “31 Mart’ta sandıkları patlatacağız. Cumhur İttifakına yakışır bir zaferle seçimi taçlandıracağız. Rabbim bizleri muvaffak eylesin” diye konuştu.

DOĞALGAZ MÜJDESİ

Ferizli Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Ferizli Belediye Başkan Adayı İsmail Gündoğdu ise, Kusça Mahallesinde bugüne dek yaptıkları çalışmaları anlatırken yeni dönem hizmetleri ve projelerini de açıkladı. Gündoğdu, “Kusça Mahallemizde yeni bir çocuk oyun parkı için harekete geçiyoruz. Bu çalışmayı mahallemize kazandıracağız. Kusça - Ağacık yolumuzun asfaltlanmasını Yusuf Alemdar başkanımız ile görüştük. Bu bölgeyi de asfalt programına alarak mahallemizin ulaşım ağını daha da güçlendirmiş olacağız. Sizlerden doğalgaz konusunda aldığımız taleplere kayıtsız kalmadık. 2024 yılı içerisinde Kusça doğalgazına kavuşacak” dedi.

SPORA DESTEK VE ASFALT

Gündoğdu sözlerini şöyle sürdürdü: “ Bakırlı, Kusça, Ceylandere ve Nalköy mahallelerimize doğalgaz gelmesi için yaklaşık 10 milyon yatırımı biz karşılayacağız. Rabbim nasip ederse bu kışa doğru gazı her haneye kavuşturacağız. Doğalgaz hatlarının çekilmesi sonrası ara sokakların asfaltını ve sonrasında kaldırımları yaparak mahallemizi daha modern bir görünüme kavuşturacağız. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Bugüne dek yurt dışı spor organizasyonlarına desteklerimiz de dahil olmak üzere futbol ve salon sporlarına tam destek verdi. Ferizlispor, Sinanoğluspor, Gölkentspor ve Kusçaspor'a da desteklerimiz devam edecek. Mahallelerimizin takımlarının yanındayız.”

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM”

Gündoğdu son olarak ise şunları kaydetti: “Bizler Cumhur İttifakı olarak milletimize hizmet etmeye sevdalı kadrolarız. Ferizli’ye hizmet bizim en büyük sevdamız. Tüm gücümüz ve enerjimiz daha güçlü bir Ferizli için. Bugüne dek olduğu gibi 31 Mart sonrasında da hep birlikte ilçemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart’ta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye Ferizli’den en güçlü desteği verelim. Hamdolsun Ferizli dimdik Cumhur İttifakının arkasında. Bize verdiğiniz bu samimi destek en büyük gücümüz. Allah bu kutlu davaya olan desteğinizden dolayı hepinizden razı olsun."

Thumbnail 2M3A8390 (Large)Thumbnail 2M3A8376 (Large)Thumbnail 2M3A8331 (Large)Thumbnail 2M3A8269 (Large)

EditörEditör