DÜNYA
Giriş Tarihi : 11-09-2023 13:23   Güncelleme : 11-09-2023 13:23

Hakan Fidan Kazakistan'da: FETÖ ile mücadelede atılması gereken adımları görüştük

Haber 7 - Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kazakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Murat Nurtleu ile görüştü. Fidan yaptığı açıklamada FETÖ ile mücadele mesajı verdi.

Hakan Fidan Kazakistan'da: FETÖ ile mücadelede atılması gereken adımları görüştük

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Kazakistan’ın başkenti Astana’ya geldi. Bakan Fidan, Kazakistan Dışişleri Bakanlığı’nda Kazakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Murat Nurtleu tarafından karşılandı. Bakanlık binası girişinde fotoğraf çektiren Fidan ve Nurtleu sonrasında ikili görüşmeye geçti.

Görüşmenin ardından basın toplantısında açıklama yapan Bakan Fidan, Kazakistan ile ticari hacmin yıldan yıla artarak devam edeceğini söyledi.

Fidan, "Kazakistan'daki en büyük yatırımcılardan biriyiz. Asya ve Avrupa arasındaki ticari ilişkileri geliştirecek bir konuma sahibiz. Kazakistan'ın toprak bütünlüğünü ve egemenliğini desteklemekteyiz" dedi.

FETÖ ile mücadelede

FETÖ ile mücadelede adımları görüştüklerini de belirten Bakan Fidan, "Ortak düşmanımız FETÖ ile ilgili adımları görüştük. Türkiye ve diğer ülkelerde ne yapmak istediklerini biliyoruz. Hain örgütle ilgili tüm desteği vermeye hazırız.  FETÖ örgütüne karşı hep beraber uyanık olmalıyız" açıklamasını yaptı.

AdminAdmin