SPOR
Giriş Tarihi : 13-02-2024 16:38

Hakan Fidan'dan Ali Koç ve Dursun Özbek'e Atatürk Sorusu! "Siz Benden Daha mı Atatürkçüsünüz?"

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa krizinin ardından Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Bakan Fidan'ın bu görüşmede iki başkana "Siz benden daha fazla mı Atatürkçüsünüz?" sorusunu yönelttiği öğrenildi.

Hakan Fidan'dan Ali Koç ve Dursun Özbek'e Atatürk Sorusu!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi, kulüplerin Atatürk tişörtü ve pankart taleplerinin karşılanmaması nedeniyle ertelenmişti.

Yaşanan krizin Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki ilişkileri zedelemesinden endişe eden Bakan Fidan'ın Dursun Özbek ve Ali Koç'a "Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yetişmiş birisi olarak siz benden daha mı Atatürkçüsünüz?" şeklinde bir soru yönelttiği öğrenildi.

Hakan Fidan, Süper Kupa krizi sırasında Ali Koç ve Dursun Özbek'i aradı'  iddiası | soL haber

29 Aralık'ta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan 2023 Turkcell Süper Kupa maçı öncesi Mustafa Kemal Atatürk'ün pankartı ve tişörtlerine izin verilmemesi üzerine kriz yaşanmıştı. Bu gelişme üzerine bir toplantı yapan kulüp yetkilileri karşılaşmaya çıkmama kararı almış ve iki takım arasında oynanacak mücadele iptal edilmişti.

EditörEditör