SPOR
Giriş Tarihi : 09-02-2024 16:38

Halil Dervişoğlu Hatayspor'a mı Geçiyor?

Transfer pazarı kapanmadan önce bomba bir transfer haberi mi geliyor? Galatasaray'da forma şansı bulamayan milli futbolcu Halil Dervişoğlu'nun Hatayspor'a kiralanacağı konuşuluyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre iki kulüp arasında anlaşma sağlandı ve resmi açıklamanın eli kulağında.

Halil Dervişoğlu Hatayspor'a mı Geçiyor?

2022-2023 sezonunda Galatasaray'a transfer olan Halil Dervişoğlu, sarı-kırmızılılarda forvet rotasyonunda yer bulamadı. Yeterli forma şansı bulamayan milli futbolcu, yeni sezonda Hatayspor'da düzenli forma şansı arıyor.

Hatayspor'a Kiralanıyor:

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Galatasaray ve Hatayspor, Halil Dervişoğlu'nun kiralanması konusunda anlaşmaya vardı. Haberde resmi açıklamanın son detayların görüşülmesinin ardından yapılacağı belirtildi. Galatasaray'ın bu transferde kiralama bedeli alacağı ve oyuncunun maaşını Hatayspor'un ödeyeceği öğrenildi.

Resmi açıklamanın eli kulağında! Halil Dervişoğlu Hatayspor'a imzayı atıyor

Sözleşmesi Devam Ediyor:

Halil Dervişoğlu'nun Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor. Brentford'dan 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen milli futbolcu, sarı-kırmızılı takımdan her bir futbol sezonu için 20 milyon TL ücret kazanıyor.

EditörEditör