EKONOMİ
Giriş Tarihi : 06-03-2024 17:35

Halk Ekmek'ten Ramazan Pidesi Fiyatı Açıklandı: İşte Detaylar

İstanbul Halk Ekmek, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde pide fiyatlarını belirledi. Ramazanın vazgeçilmezi olan pide, bu yıl da İstanbul'da uygun fiyatlarla satılacak.

Halk Ekmek'ten Ramazan Pidesi Fiyatı Açıklandı: İşte Detaylar

İstanbul Halk Ekmek tarafından yapılan açıklamaya göre, 350 gram pide 10 TL'den satılacak. Diğer yandan, İstanbul ve Ankara'daki fırınlarda ise 250 gram pide 15 TL'den satışa sunulacak. Ancak, İstanbul Halk Ekmek'te pide daha uygun fiyatla ve daha yüksek gramajla temin edilebilecek.

Bu müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu yıl da İstanbullulara uygun fiyata Ramazan pidesi sunuyoruz. Halk Ekmek 340 gramlık pideyi 10 TL'den büfelerimize ulaştıracak. Sofralarımıza bereket olsun" şeklinde ifadeler kullandı.

Geçtiğimiz yıl 300 gram Ramazan pidesinin fırınlarda 10 TL'ye, Halk Ekmek'te ise 5 TL'ye satıldığı göz önünde bulundurulduğunda, bu yılki fiyat artışı dikkat çekiyor. Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte, halkın bu ekonomik fiyatlarla pideye ulaşabilmesi bekleniyor.

EditörEditör