Asayiş
Giriş Tarihi : 19-02-2024 12:14

Hamile Kadın Sopalarla Dövüldü, Kocası Tabancalarla Vuruldu!

Kocaeli'nde yaşanan dehşet verici olayda, evinin önünde tabancalı saldırıya uğrayan bir adam ve 6 aylık hamile eşi sopalarla darp edildi. Saldırının sebebi bilinmezken, polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Hamile Kadın Sopalarla Dövüldü, Kocası Tabancalarla Vuruldu!

Kocaeli'nde meydana gelen dehşet verici olayda, evinin önünde tabancalı saldırıya uğrayan bir adam ve 6 aylık hamile eşi sopalarla darp edildi. Saldırının sebebi bilinmezken, polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Saldırıda 4 kişi yaralandı ve hamile kadının durumunun ciddi olduğu bildirildi. Olayın şüphelisinin, 10 gün önce boğularak hayatını kaybeden bir çocuğun babası olduğu da ortaya çıktı.

Saldırıda 4 Kişi Yaralandı

Olay, Mevlana Mahallesi Muammer Aksoy Caddesi'nde meydana geldi. Evinin önündeki bankta oturan E.Ç., kendine çay getiren 6 aylık hamile eşi C.Ç. ile birlikte dehşeti yaşadı. Kimliği belirsiz bir kişi, E.Ç.'ye tabancayla ateş açarak bacak ve karnına mermi isabet ettirdi.

Silah seslerini duyan Y.D.'nin kızı N.D. ile S.A. ve S.A. isimli iki akrabası bölgeye geldi. S.A. ile S.A., hamile C.Ç.'yi sopalarla ve tekmeleyerek feci şekilde darp etti. Çıkan arbedede Y.D. ile kızı N.D. de aldığı darbelerle yaralandı.

Tabancayla vuruldu, hamile eşi sopayla darp edildi

Hamile Kadının Durumu Ciddi

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine polis, çevik kuvvet ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavga polis tarafından kontrol altına alındı ve yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere götürüldü. E.Ç.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Saldırının Sebebi Bilinmiyor

Polis, olay yerinde yaptığı incelemede çok sayıda boş kovan buldu. Gözaltına alınan S.A. ve S.A.'nın sorgusu devam ediyor. Saldırının sebebi ise bilinmiyor.

Olayda Ölen Çocuğun Babası

Y.D.'nin 14 Temmuz 2023 tarihinde Darıca Millet Bahçesi Plajı'nda boğularak hayatını kaybeden 13 yaşındaki oğlu Özgür Mert D.'nin babası olduğu öğrenildi. Olaydan 10 gün sonra Y.D.'nin yakınlarının, Özgür Mert'in kıyıda kalan kıyafetlerini yaktığı ve çocuğunu da alarak şehir dışına çıkmaya çalıştığını iddia ettikleri bir kişinin evine taş, sopa ve av tüfeğiyle saldırdığı da ortaya çıktı.

Polis Soruşturma Başlattı

Polis, her iki olayla ilgili de geniş çaplı soruşturma başlattı. Olayların birbiriyle olan ilişkisi de araştırılıyor.

EditörEditör