GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 17:58

Hamit Altıntop'tan Arda Güler yorumu! "Benden daha iyi olacak"

A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, İspanyol basınına açıklamalarda bulundu. Eski milli futbolcu, Real Madrid'de forma giyen Arda Güler için, "Arda benden daha iyi performans gösterecektir. Milli takımımız için Avrupa'nın en iyi kulüplerinde Türk oyuncular var. Buna sevinmeli ve kariyer deneyimlerimizi çevremizle paylaşmalıyız." ifadelerini kullandı.

Hamit Altıntop'tan Arda Güler yorumu!

A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, İspanyol basını Relevo'ya verdiği özel röportajda Real Madrid dönemi, Xabi Alonso, Toni Kroos ve Milli oyuncumuz Arda Güler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Xabi Alonso'nun Zeka ve Başarısı:

Beraber oynadığı Xabi Alonso'nun teknik direktörlükteki başarısını öven Altıntop, "Xabi bize bir oyuncu olarak ne olduğunu gösterdi; harika bir kişilik, harika bir futbolcu ama hepsinden önemlisi olağanüstü bir zeka. Ona bol şans diliyorum. Teknik direktör olarak gösterdiği performans inanılmaz ve umarım Bayer Leverkusen ile ligde veya kupada bir şampiyonluk kazanabilir." dedi.

Toni Kroos'un Milli Takım Kararı:

Almanya Milli Takımı'nı bırakan Toni Kroos'un kararına saygı duyan Hamit Altıntop, "Emin değilim. Toni Kroos'la birlikte oynadım ve eğer o artık Almanya'da oynamayacağını söylediyse bu kararından vazgeçmez. Korkarım ki bir daha asla Almanya adına oynamayacağını düşünüyorum." dedi.

Real Madrid'de Yaşananlar:

Real Madrid'de yaşadığı sakatlık sorununa rağmen harika bir dönem geçirdiğini belirten Altıntop, "La Liga'yı kazandık! Bu şampiyonluğu kazanmak her zaman çok özeldir ve bunu Xabi Alonso, Kaka, Cristiano, Benzema gibi harika oyuncularla deneyimledim. Harikaydı, Sergio Ramos ve Casillas'la da ve özellikle 'Special One' Jose Mourinho'yla. Kişisel olarak biraz sıkıntı yaşadım çünkü sırtımdan ciddi bir sakatlık geçirdim ve geri dönüşüm kolay olmadı. Bugün hala Florentino Perez ve José Angel Sanchez ile iletişim halindeyim ve onlara her şey için çok minnettarım." ifadelerini kullandı.

Arda Güler'e Övgü:

Milli oyuncumuz Arda Güler'e övgüler yağdıran Altıntop, "Şahsen performanslarım ve kariyerimden çok memnunum. Ama umarım Arda benden daha iyi performans gösterecektir. Milli takımımız için Avrupa'nın en iyi kulüplerinde Türk oyuncular var. Buna sevinmeli ve kariyer deneyimlerimizi çevremizle paylaşmalıyız." dedi.

EditörEditör