YEREL
Giriş Tarihi : 29-12-2023 15:42

Hasan Alişan: Yeni yıla umutla bakmak istiyoruz

Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan 2023 yılını değerlendirerek 2024’e ilişkin beklentilerini dile getiren bir açıklama yaptı.

Hasan Alişan: Yeni yıla umutla bakmak istiyoruz

Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alişan, yeni yıl dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. 2023 yılını değerlendiren Alişan, esnaf ve sanatkârlar olarak 2024 yılından beklentilerini de dile getirdi. Alişan, “2023 yılını geride bırakırken, esnaf ve sanatkârlar olarak yeni yıla daha umutla bakmak istiyoruz. Ekonomik olarak pandemi ardından geçirdiğimiz zor süreçlerin ardından, toparlanmaya devam ederek şehirlerimize katma değer sağlamaya devam etmeyi ümit ediyoruz” dedi.

ESNAFIN SORUNLARI EN ÖNEMLİ GÖREVİMİZ

Alişan, “2023’te Kooperatifçilik Eğitimlerimiz ile üyelerimizin kooperatifler konusunda desteklerden faydalanması için yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Tüm çalışmalarımızla esnaf ve sanatkârın menfaatini öne alarak ve sorunlarımızın takipçisi olarak karar vericilere ilettik. Ahilik Haftamızda kültürümüzü yaşatarak gelecek nesillere aktarılması için üzerimize düşeni yapmaya gayret ettik. Tüm çalışmalarımın odak noktasında, esnaf ve sanatkarımızın sorunları ve beklentileri vardı. 2024’te de bu yönde çalışmalarımız devam edecek. Esnaf ve sanatkarımızın sorunları ve beklentileri bizim için en önemli görevdir” diye konuştu.

2024 BEKLENTİLERİ

Alişan son olarak şunları kaydetti: “2023 ekonomik olarak bizler için zor geçti. Dileğimiz 2024’te ekonomik olarak istikrarın sağlanmasıdır. Bu noktada atılan olumlu adımların her zaman destekçisiyiz. Aynı zamanda esnaflarımızın destek ve kredilere ulaşımının kolaylaştırılması noktasında bir beklentimiz var. Zincir marketlerin, küçük esnafımıza ilişkin olumsuz etkileri ile mücadele etmeye de devam edeceğiz. SESOB ailesi olarak, şehrimize katma değer sağlayan, ekonomik olarak canlılık katan on binlerce üyemiz ile birlik ve beraberlik içinde 2024 yılına umutlu bir şekilde giriyoruz. Bu dilek ve temennilerle şehrimiz ve ülkemiz için 2024 yılının hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyorum.”

AdminAdmin